This is my Garage Sale..

Berhubung di rumah barang2 ini udah ga kepake lagi..kondisinya masi bagus bahkan ada yang baru, lom pernah dipake cuma dicuci aja, atau bahkan ada yang masi diplastikin..

buat yang minat bisa comment di sini langsung ya atau email ke k3i6o[at]yahoo[dot]com

pembelian di atas 50.000 gratis Ongkir JABODETABEK ya..

TARARENGKIUUU..


1. Mothercare Girl Shoes Blue Jeans size 9 (26,5) used..for Rp. 75.000

2. Cotton On Kids sandals, Brown, size 8 (small) NEW (no box) Rp. 75.000

3. Zara Basic (made in turkey) aksen kerut di dada, Brown, size S, NEW Rp. 75.000

4. Baby Monitor Philips Avent DECT, used, good condition, lengkap Rp. 900.000 khusus COD

5. Mothercare Rosebud Bounching Cradle, PINK, used, good condition, lengkap dengan box Rp. 250.000 khusus COD

6. Osh Kosh B’gosh baby shoes, size 1, used, Rp. 50.000

32 thoughts on “This is my Garage Sale..

  1. Pingback: Garage Sale.. | welcome to my words

  2. Both, barangnya udah datang…wah berbunga-bunganya hatiku…*paaasss di badan dan wangi* hehehhehehe… btw, nanya dikit dong, tanktop menyusuinya boleh dicuci dan dikeringkan pakai mesin cuci gak yah?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s